Malaysia Free Email Marketing System Since 2011

Sistem Pemasaran Emel Untuk Pemasar Internet (Internet Marketer) Berkualiti Sejak Tahun 2011

mail

 

Lebih daripada 5000 Pengguna Telahpun Mencuba Sistem Emelmatik

Emelmatik adalah sistem yang mengatur pengiriman emel kepada subscriber (lead) secara automatik. Ia digunakan untuk mengirim siri emel dari saat subscriber mengisi nama dan alamat emel mereka di squeeze page anda. Data yang diterima akan dihantar ke pengkalan data Emelmatik yang dikuasai oleh server bertugas 24 jam.

Emelmatik boleh menolong anda membalas emel segera serta digunakan dalam promosi produk atau servis anda yang berkonsepkan pemasaran emel (email marketing). Untuk mengenali Emelmatik lebih dekat, anda boleh daftar dan guna servis kami selama 365 hari tanpa bayaran. Daftar akaun percubaan di sini atau Upgrade Premium dengan sekali bayar sahaja.

 

Rasai Kehebatan Sistem Emelmatik Disini


Masukan nama dan alamat emel anda dibawah untuk mengetahui bagaimana email marketing menolong bisnes anda berkembang!

Nama :  Emel : 

* Kami membenci spam seperti anda! Hak privasi anda akan dilindung sepenuhnya oleh kami

Emelmatik Membantu Bisnes Anda Berkembang

Mengandakan keuntungan melalui pemasaran emel bersama Emelmatik

Terdapat pelbagai fungsi dalam Emelmatik yang dapat membantu anda menjalankan pemasaran emel dengan berkesan, bersistamatik dan memudahkan. Antaranya kelebihan Emelmatik adalah seperti berikut :

Email Follow Up

Email Newsletters

mail-09-icon Selepas prospek membuat langganan newsletter, sistem akan mula menghantar email secara automatik kepada mereka. Anda tidak perlu lagi membuat follow-up dengan subscriber anda secara manual lagi. Read More…

mail-icon

Anda dapat menghantar email secara pukal kepada subscriber bila-bila masa sahaja. Anda boleh menghantar email untuk mengumumkan perkembangan bisnes terkini anda, produk terbaru, promosi dan sebagainya. Read More…

Form Generator

Link Tracking & Report

1359394192_Application

Gunakan Emelmatik untuk generate subscrition form (opt-in form) dan letakkan di dalam laman web, minisite ataupun blog anda dalam bentuk single atau double opt-in mengikut kesesuaian anda. Read More…

custom-reports-icon

Emelmatik dapat menolong anda mengkaji tindak balas subscriber dengan menyediakan report subscriber yang baca emel anda, bilangan klik dan sebagainya dalam bentuk harian, bulanan dan tahunan. Read More…

24 x 7 Support

Saving Cost

1359410795_preferences-system-windows-actions

Team support akan sentiasa bersama anda dalam apa jua bantuan teknikal yang dihadapi semasa menggunakan sistem kami. Support ticket Emelmatik akan menjawab semua soalan dalam tempoh 6 jam. Tiada bayaran akan dikenakan. Read More…

send-email-icon

Baru sahaja ceburi bidang pemasaran internet? Kurang bajet untuk langgani autoresponder berbayar? Kami menyediakan autoresponder berkualiti yang boleh digunakan 365 hari tanpa bayaran. Anda boleh jimat hingga ratusan ringgit setahun. Read More…

 

Perbandingan Emelmatik dan Sistem Autoresponder Lain

Upgrade Ke Life Time Premium Akaun Cuma RM175.00 Sahaja

Bandingkanlah Emelmatik dengan sistem pemasaran emel antarabangsa. Anda akan dapati bahawa sistem kami bukan setakar lengkap malah dapat menolong anda berjimat beribu-ribu ringgit.

Aweb*r

Getresond*

Emelmatik

Monthy fee Yes Yes NO
Trial Period $1 for 30 days No 365 days
Pricing $19 per month to 500 subs. $9.95 per month to 250 subs. RM200 / life time
Email Limit Unlimited Unlimited Unlimited
Subscriber Limit Unlimited Unlimited Unlimited
Webased webform big-tick big-tick
HTML / text big-tick big-tick big-tick
WYSIWYG Editor big-tick big-tick big-tick
Schedule Email (autoresponder) big-tick big-tick big-tick
Campaign Stats big-tick big-tick big-tick
Link Tracking big-tick big-tick big-tick
Message Personalization big-tick big-tick big-tick
Customer Support big-tick big-tick big-tick
Upgrade Premium

 

 

 

 

 

 

 

First name :
Last Name :
E-mail address :
Username :
Password :
Confirm Password :
Member Login
Login name :
Password :
Select Language :
 
Forgot password? Click here
Post dan menang
Testimonials

WOW! Sistem Autorensonder TERBAIK!

"Saya amat berpuas hati menggunakan servis Emelmatik dan setanding dengan Autorensponder International seperti Trafficwave. Saya mula cuba daftar Percuma dan amat mudah menggunakan sistem emelmatik beserta dengan panduan."

Muhammad Fie

Made In Malaysia!

"Selama ini saya tak gunakan autoresponder lain seperti yang digunakan oleh ramai marketer Malaysia seperti Aweber kerana mahal. Kini saya dah jumpa autoresponder buatan anak Malaysia sendiri, Terima kasih Emelmatik!"

Amilia

Save cost dan bajet jika anda baru dalam IM!

"Sebelum ini saya menggunakan autoresponder yang berbayar. pada permulaannya memang sanggup nak bayar, tapi bila dah setiap bulan nak bayar jadi satu bebanan kepada saya. Mujurlah Emelmatik diperkenalkan. dapat jimat sedikit cost saya dalam pemasaran internet."

Mohd Ismail Asmawi

Terbaik Untuk Newbies!

"Saya Berasa Amat Bertuah Kerana Menemui Sistem EmailMatik Yang Telah Membantu Saya Di Dalam Perniagaan Internet Saya. Tanpa Adanya Sistem EmelMatik Ini..Kemungkinan Saya Amat Sukar Untuk Menjalankan Perniagaan Internet Saya..."

Ramizan Ramli

Sistem Yang Terbaik!

"Saya dapati sistem ini cepat dan tidak ada masalah dalam mengendalikannya. Tambahan pula apa juga masalah yang timbul boleh sahaja merujuk kepada panduan yang diberikan."

Nurhara

Ematik Network (0332727-H) © 2013. All Rights Reserved.